Mies istuu nojatuolissa.Jalkalamppu luo valokeilan kellanvaaleaan kirjaan.Sivut kääntyvät hiljaa pitkien sormien voimasta.Välillä sormet lepäävät vakosamettihousujen päällä.
  reino-tossuissa on punaiset villalankapompulat.Tossujen alla on kulunut ruskea rahi.Lattialla makaa vanha persialaismatto,joka tuoksuu sikarin savulta.Jossain on kaatuneen tuhkakupin likaiset jäljet.Hapsut ovat rivissä hiljaa.
  sikari palaa.Savu leviää huoneessa leijuvina viiruina.Välillä mies puhaltaa renkaan ilmaan.Hän ei yski,on tottunut sikariinsa.Huulet maistavat viskin pyöreästä lasista,jota sormet hyväilevät silloin tällöin.
  Huoneen takassa palaa tuli.Liekit nuolevat puiden pintaa.Välillä kuuluu ritinää.Lämpö leviää nojatuolin syliin.Hyväilee kasvoja ja poistuu leikkimään tuulettimen lapojen pyörteisiin.
  Mies on onnellinen.Hänellä on vaimo,koira,kolme lasta ja tila-auto.Optiosalkku kasvaa ja pörssivetoinen yritys takoo rahaa.Kirja,nojatuoli ja sikari ovat ainoat asiat,joista mies todella välittää.Muut ovat toisarvoisia.